bellacosmetics.gr uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

Top sellers

Information

Manufacturers

Specials

Sign in with Facebook

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το bellacosmetics.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης «Βήττα Χρησή» με ΑΦΜ 121937466 ΔΟΥ Δ’ Θεσσαλονίκης που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Εγνατίας 35 τηλ 2313059948 (Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00πμ έως 9.00 μμ & Σάββατο από 10πμ έως 6μμ) και Email: info@bellacosmetics.gr. Καταβάλουμε συνέχεια κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το διαδικτυακό κατάστημα που δημιουργήσαμε απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν την άμεση ενημέρωσή τους για τα προϊόντα που προσφέρουμε και τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από αυτό με εξ’ αποστάσεως παραγγελία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων των προϊόντων μας.
 
Σκοπός του bellacosmetics.gr είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα και σεβασμό. Για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.
 
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
 
Ο χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησής τους.
 
Είναι υποχρέωσή μας ο πελάτης μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό διαβάστε με προσοχή τα ακόλουθα:


Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του bellacosmetics.gr θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων, όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο συμπληρώστε επιπρόσθετα ΑΦΜ και αρμόδια ΔΟΥ και επάγγελμα.
Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Επιπλέον είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τον Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (2016/679) καθώς έχουμε προβεί στις παρακάτω προσθήκες: 

1) Ορίζουμε ως Εκτελών την Επεξεργασία (data processor) των δεδομένων σας τον Κύριο Βήττα Δημήτριο.

2) Ορίζουμε ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας (data controller) των δεδομένων σας τον Κύριο Βήττα Δημήτριο.

3) Ο πελάτης έχει την δυνατότητα μέσα από το προφίλ του να διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία που αποτελεί προσωπικό δεδομένο καθώς και να διαγράψει οριστικά το προφίλ του.

4) Η χρήση των προσωπικών πληροφοριών του εκάστοτε πελάτη γίνεται καθαρά για την ενημέρωση του σχετικά με προσφορές και άλλες πληροφορίες που αποσκοπούν στην ενημέρωση του.

5) Τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη δεν θα μετακινηθούν από την βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος ποτέ παρά μόνο με την συγκατάθεση του πελάτη.


Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην περίπτωση αγοράς με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μεταφέρεστε σε  πρωτόκολλο SSL της AlphaBank για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές που γίνονται μέσω του AlphaBanke-Commerce.  Για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου που παρέχεται, είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών Οργανισμών Καρτών (Verified by Visa, MasterCard SecureCode).  Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
 
Κάνετε κλικ στην φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει για να δείτε την εικόνα του σε μεγέθυνση ή περισσότερες φωτογραφίες εάν υπάρχουν, καθώς και την περιγραφή του.
Αν οι πληροφορίες που αναγράφονται δεν σας καλύπτουν πατήστε στο «Περισσότερα»
Στις τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η τιμή που αναγράφεται την στιγμή της παραγγελίας σας.
 
Δ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
 
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύονται ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:
 
Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
 
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
 
Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος (ισχύει μόνο για τους καταναλωτές εντός Ελλάδος) με ελάχιστο κόστος 2,5 ευρώ. Αν η συνολική παραγγελία ξεπερνάει το ποσό των 40 ευρώ απο τον Ελλαδικό χώρο ή τα 80€ απο την Κύπρο τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η διαδικασία της αποστολής ξεκινάει 1-2 ημέρες αφότου γίνει η παραγγελία, αν τα αποθέματα των προϊόντων δεν έχουν εξανληθεί.
Με χρήση πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας μέσα από την ασφαλή διαδικασία της
AlphaBank
PAYPAL (Προσεχώς)
Kατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ALPHABANK Αρ. Λογαριασμού  : IBAN GR53 0140 7010 7010 0200 2023 998

Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε, για την αποφυγή καθυστερήσεων και λαθών, να σημειώσετε στο καταθετήριο τον κωδικό της παραγγελίας σας. Αν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε σχετικά με email.
Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας δοθούν συγκεντρωτικά τα στοιχεία της, ώστε να κάνετε τον τελικό έλεγχο.
Αφού επιλέξετε την ολοκλήρωση της συναλλαγής , θα λάβετε με email αντίγραφο της παραγγελίας σας.
Σημείωση:
 
1) Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
2) Παραγγελίες πελατών που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν και επιστράφηκαν στο bellacosmetics.gr με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ) από την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από κατάθεση σε τράπεζα.
3) Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
 
Ε. ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Θεσσαλονίκης και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της «Γενικής Ταχυδρομικής» η άλλης κατά περίπτωση ,συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφορών εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, εκτός από  δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες  ημέρες. Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις.
 
 
 Για τις παραδόσεις στην Ελλάδα οι χρεώσεις έχουν:
 
●     Για αγορές άνω των 40 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν (αφορά μόνο την ηπειρωτική Ελλάδα).
●     Για αγορές κάτω των 40 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά υπολογίζεται βάση του βάρους των προϊόντων (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.
 
Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας, τα προϊόντα θα αποστέλλονται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα

ΣΤ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Εάν θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά κάποιων ή όλων των προϊόντων που έχετε επιλέξει, πατήστε Ολοκλήρωση παραγγελίας
1. συμπληρώστε τα στοιχεία Τιμολόγησης και Αποστολής ,
2. τον Τρόπο Πληρωμής και Αποστολής,
3. επιβεβαιώστε την ποσότητα ή διαγράψτε το προϊόν που δεν επιθυμείτε και
4. πατήστε "Ολοκλήρωση".
Εάν θέλετε να ακυρώσετε όλες τις επιλογές σας, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Ακολουθήστε την διαδικασία 3 για να διαγράψετε τα προϊόντα ή απλώς γυρίστε στην αρχική σελίδα.
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του  info@bellacosmetics.gr ή στο τηλέφωνο 2313059948 κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
Επιστροφή/Υπαναχώρηση – Αντικατάσταση Προϊόντων - Ακύρωση Παραγγελίας
Αν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων, αλλάξετε γνώμη και δεν επιθυμείτε να σας σταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε, επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του info@bellacosmetics.gr  ή τηλεφωνικά στο 2313059948, κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα λάβετε σχετικό email.
Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε. Στην περίπτωση αυτή το bellacosmetics.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε  το προϊόν σε χρονικό διάστημα τριάντα (7) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ή με το ίδιο, με την προϋπόθεση το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην κατάσταση παραλαβής (συσκευασία) .
Σε αυτή τη περίπτωση, η νέα  αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με το κόστος μεταφορών, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας.
Εάν το άλλο προϊόν  που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε με τις αντίστοιχες τραπεζικές επιβαρύνσεις .
Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφεται η αξία των μεταφορικών και τυχόν τραπεζικών εξόδων που μπορεί να προκύψουν.
Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Επίσης όλες οι ετικέτες – αυτοκόλλητα και έντυπα που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε.
Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, τα έξοδα επιστροφής (ταχυμεταφορέα και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.
Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά 2313059948(Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00πμ έως 9.00 μμ & Σάββατο από 10πμ έως 6μμ) ή στο e-mail:  info@bellacosmetics.gr.  Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης/τιμολογίου.

Ζ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το bellacosmetics.gr δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα αγορασθέντα προϊόντα του. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το bellacosmetics.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, σε περίπτωση δε που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό σας.
 
Ο χρήστης/πελάτης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που τυχόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας του bellacosmetics.gr . To bellacosmetics.gr δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Εφαρμοστέο δίκαιο- Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail. To bellacosmetics.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.bellacosmetics.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Για κάθε νομική αντιπαράθεση αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.